Møde og konferencelokaler


Hørninghus er et moderne idræts- og kulturhus i landsbyen Hørning tæt på Randers.

Hørninghus er opført i 2007/2008 af byens borgere og bygget sammen med det eksisterende klubhus, som tidligere også er opført med frivillig arbejdskraft.

Hørninghus er opført i træ, og dets udseende er inspireret af en gammel trækirke, som man har fundet spor af under den nuværende kirke.

Hørninghus ligger tæt på Randers (ca. 12 km) og på E45 afkørsel 43 (10 km)

Allerede ved ankomsten oplever man husets unikke kvaliteter, og at det er en aktiv del af et levende og moderne landsbysamfund. Vi har lagt stor vægt på at kunne rumme alt lige fra kurser, møder og konferencer, til den hyggelige familiefest og til motion, badminton og fitness om aftenen

Hjertet i huset er den store og fleksible sal. Her kan man både arbejde i mindre grupper uden at føle sig forstyrret, og henvende sig til hele salen på en gang, takket være husets gode akustik.

Faciliteter

Når du holder møde i Hørninghus får du:


· Lokale til 150 personer

· Moderne og professionelt AV-udstyr. F.eks. er der stort lærred, projektor, fladskærme, kraftigt lydanlæg, teleslynge, PC, DVD, kopimaskine, trådløst internet mv.

· P-pladser lige uden for døren

· Fitnessrum og boldbaner kan stilles til rådighed

Man kan selv sørge for mad, forplejning og personale, eller vi kan være behjælpelige og henvise til nogen, der kan stå for arrangementet, så I kan koncentrere jer om indholdet.

Overvejer du at holde dit næste møde, kursus eller konference i Hørninghus, står vi naturligvis til rådighed for en uforpligtigende forhandling samt en fremvisning af lokalerne.

Hørning, -et lokalsamfund med spændende rødder i fortiden

Såfremt der måtte være interesse herfor er vi gerne behjælpelig med at arrangere et besøg i Hørning Kirke og/eller give yderligere orientering om Hørning og Omegn og dens historie.

Langgade 52A | Hørning | 8960 Randers SØ | Tlf. 61 66 28 75